Akzo Nobel Decorative Coatings (DECO) is sinds 1998 bezig met een Europese rollout van SAP R/3. De coördinatie van dit project wordt geleid vanuit Nederland.

Gedurende dit project hebben de consultants van Vigour ICT Consulting technische ondersteuning verleend bij rollout projecten in Engeland, Duitsland, België en Frankrijk, dit gebeurde deels vanuit Nederland en deels op locatie.

Als communicatie platform voor de documenten- en informatiestroom binnen DECO is gekozen voor het Business Communications Platform van Streamserve. StreamServe Software automatiseert, personaliseert en integreert de communicatie van en naar bedrijfsapplicaties en ERP systemen. De realisatie van nieuwe documenten, labels en de interface tussen SAP en Streamserve is door de consultants van Vigour ICT Consulting gerealiseerd.

Voor de automatisering binnen de verschillende Europese magazijnen is gekozen voor RF-scanning in combinatie met SAP Console. Om aan alle eisen te voldoen is hiervoor in samenwerking met de consultants van DECO een uitgebreid maatwerk ontwikkeld.

Voor AkzoNobel hebben we verschillende diensten verleend. Een aantal van deze diensten zijn ‘SAP Netweaver Development’ en ‘Integration Services’.

Contact opnemen

Wilt u weten wat Vigour ICT Consulting voor uw bedrijf kan betekenen? Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Contact opnemen