Diensten

In de eerste plaats verzorgen wij het beheer van bestaande SAP-omgevingen, naar behoefte van en in samenwerking met de klant. In de wereld van vandaag betekent dat: het voortdurend aanpassen van uw SAP-systeem aan nieuwe omstandigheden en wensen. Want verandering is de enige constante, en de flexibiliteit van uw organisatie bepaalt uw succes. Voor de professionals van Vigour ICT Consulting is een analyse van de bedrijfsprocessen en uw systeem altijd het uitgangspunt, gevolgd door het integreren, stabiliseren en/of optimaliseren van SAP-functies.

In de tweede plaats worden onze consultants steeds vaker ingeschakeld als deel van het implementatieteam van een volledig nieuwe SAP-omgeving. Zij nemen doorgaans de grensoverschrijdende aspecten en het samenspel tussen de modules voor hun rekening, maar ze zijn vanzelf­sprekend allround inzetbaar en brengen altijd de kenmerkende Vigour in. Door die kwaliteiten weet inmiddels ook een groeiend aantal consultan­cybureaus de weg naar Vigour ICT Consulting te vinden.

 

        

SAP Netweaver development

Om bedrijfsapplicaties goed met elkaar te laten communiceren en op elkaar aan te laten sluiten, ontwikkelt Vigour ICT Consulting, software op basis van SAP NetWeaver.                        

                       

Integration Services

In de eerste plaats verzorgen wij het beheer van bestaande SAP-omgevingen, naar behoefte van en in samenwerking met de klant

 

SAP Technical Services

Om een zo efficiënt mogelijk SAP systeem te behouden zodat uw investering in het systeem maximaal presteert, is het voor uw  bedrijf van belang dat het SAP systeem ook technisch up-to-date blijft.

 

SAP Functional Services

De consultants van Vigour worden vaak ingeschakeld om SAP-systemen binnen bedrijfsprocessen voortdurend optimaal te laten presteren. Functioneel beheerders weten antwoord op vraagstukken rondom bedrijfsprocessen, continuïteit performance, capaciteit  en optimalisaties.