SAP ERP R/3 – Enterprise Resource Planning

Het SAP Enterprise Resource Planning (ERP) systeem maakt het mogelijk om de kernprocessen van uw organisatie met elkaar te verbinden. SAP ERP – Enterprise Resource Planning is een sotwarepakket van meerdere modules die de kernprocessen van uw bedrijf efficiënter en effectiever maken. Hierdoor kunnen medewerkers van verschillende afdelingen toegang krijgen tot specifieke informatie zonder dat er data steeds opnieuw ingevoerd of uitgewisseld moet worden. De implementatie van deze processen binnen SAP ERP, die Vigour ICT consultants voor u kunnen uitvoeren, zorgt ervoor dat de ervaring van eindgebruikers vereenvoudigt en verbetert.

SAP experts zorgen voor een goed geïntegreerd systeem

Het leveren van kritieke gegevens, toepassingen en analytische instrumenten en het verzorgen van gestroomlijnde processen in inkoop, productie, customer service, verkoop, financiën en HR zijn belangrijke bedrijfsprocessen binnen organisaties die steeds up-to-date horen te zijn. Dergelijke informatie moet ook zodanig met elkaar verbonden zijn, zodat medewerkers die deze specifieke informatie nodig hebben, deze daadwerkelijk kunnen vergaren. Vigour ICT consultants helpen uw organisatie op een innovatieve manier om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen door het gebruik van SAP ERP. Resultaten van onze consultants zorgen voor een vereenvoudigde bedrijfsstructuur, snellere en flexibele bedrijfsprocessen en verbeterde bedrijfsmiddelen.

Wat kan Vigour ICT Consulting voor uw organisatie betekenen?

Vigour ICT Consulting heeft jarenlang ervaring met het implementeren van volledig nieuwe SAP-omgevingen. Hierin worden grensoverschrijdende aspecten en het samenspel tussen modules meestal voor de rekening van de consultants genomen. Naast het implementeren van SAP-systemen, verzorgt Vigour ICT Consulting het beheer van bestaande SAP-omgevingen. Consultants hebben kennis van de belangrijkste SAP middleware tool, SAP PI (Process Integration). Daarnaast weten ze alles van SAP Business Connector en Software AG. SAP NetWeaver PI is al jaren de ruggengraat van het SAP-systeemlandschap. Dit landschap wordt voortdurend door SAP uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om integratie met een gevarieerd landschap nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken.