Over Vigour

Vigour ICT Consulting ontwikkelt al sinds 2001 vernieuwende, kostenbesparende IT-oplossingen op het gebied van SAP. Daarbij ondersteunen en adviseren we klanten bij het bouwen, ontwerpen en integreren van de juiste SAP-systemen binnen hun organisatie. Bedrijfsprocessen zijn voortdurend aan veranderingen onderhevig. De constante innovaties binnen bedrijfsprocessen maken het van essentieel belang dat uw bedrijfssystemen ondanks de aanpassingen goed blijven functioneren. Een storing in het systeem kan u veel geld kosten. Vigour consultants zijn zich bewust van de risico’s en hebben het juiste inzicht om bedrijfsprocessen op de juiste manier op elkaar af te stemmen.

Vigour ICT Consulting: multinationaal inzetbaar

De klantenkring van Vigour ICT Consulting bevindt zich over de hele wereld. We focussen ons vooral op het verzorgen van passende IT-oplossingen voor de health, telecom, energie, voeding, automotive- en medische sector. Branches waarin organisaties veelal internationaal opereren. Dat betekent dat onze consultants op diverse locaties wereldwijd werken aan de beste IT-oplossingen voor elk bedrijf. Brede en gedegen kennis is dan een absolute vereiste. Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP en zijn multidisciplinair inzetbaar. Zij kunnen dus feilloos inspelen op de behoeften van de klant en verkiezen standaard SAP oplossingen boven maatwerkoplossingen.

De beste ICT-oplossingen voor uw bedrijf

Dankzij de jarenlange ervaring en deskundigheid van onze consultants kunt u een gedegen advies verwachten. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De combinatie van brede kennis en ervaring met een flexibele werkhouding, maakt Vigour ICT Consulting tot een betrouwbare IT-partner.

Waarom Vigour

  • Breed ontwikkelde kennis; in alle sectoren inzetbaar
  • Flexibel; geen negen tot vijf mentaliteit
  • Altijd op de hoogte van de laatste updates en trends op het gebied van SAP
  • Klant- en oplossingsgericht