SAP Interactive Forms by Adobe

Wilt u elektronische documenten zoals artikelgegevens, medewerkerinformatie en klant- en leveranciersgegevens eenvoudig bewerken en archiveren in PDF-formaat? Dat kan met SAP Interactive Forms by Adobe. SAP interactive Forms bieden zowel SAP output als SAP input mogelijkheden. Deze tool wordt gebruikt om SAP-processen met elkaar te verbinden en maakt het mogelijk om deze processen snel en gebruiksvriendelijk zowel online als offline af te handelen. Hierdoor kunnen documenten geautomatiseerd en gecontroleerd verschillende stappen in de proces flow doorlopen.

SAP Interactive Forms maken het mogelijk om:

  • Zowel online als offline formulieren te maken;
  • Documenten toegankelijk te maken via een portal of SAP;
  • Formulieren die bij tijdregistratie, orderverwerking en facturering gebruikt worden automatisch te archiveren;
  • Gemakkelijk barcodes af te drukken zonder daarbij fonts te verwerven;
  • Eenvoudige opmaak van formulieren in vergelijking met eerdere SAP instrumenten te maken waarbij gekozen kan worden uit 2200 templates.

SAP Interactive Forms van Adobe maakt het mogelijk om grote hoeveelheden gegevens in interactieve formulieren (offline) te verzamelen en vervolgens te verwerken. De consultants van Vigour vertellen u graag meer over de mogelijkheden van SAP Interactive Adobe forms. Neem contact op met een van onze SAP specialisten.