SAP NetWeaver Gateway

SAP NetWeaver Gateway is in de eerste plaats geïntroduceerd om applicaties met gebruikersinteractie te ondersteunen. U kunt op een eenvoudige manier gegevens uit uw SAP systemen toegankelijk maken en beschikbaar stellen voor mobiele apparaten en tablets. Onze consultants geven u graag meer uitleg over de mogelijkheden van SAP NetWeaver Gateway voor uw organisatie. Zo kunnen zij door middel van Gateway innovatie (mobiele) oplossingen ontwikkelen waarbij ze de gebruikersinteractie centraal stellen.

Voordelen SAP NetWeaver Gateway:

  • SAP Gateway ondersteunt het hergebruik van bestaande SAP interfaces zoals BAPIs en RFC. 
  • SAP Gateway stelt informatie beschikbaar op basis van open internetstandaarden. Hierdoor kan deze SAP data gemakkelijk toegankelijk worden gesteld voor andere platformen. Grote niet-SAP ontwikkelaars zoals Microsoft SharePoint of PHP kunnen hierdoor snel en gemakkelijk scenario’s realiseren. 

Wat kan Vigour ICT Consulting voor uw organisatie betekenen?

Vigour ICT consultants hebben jarenlange ervaring in het beheren, implementeren en ontwikkelen van op maat gemaakte SAP-applicaties binnen SAP omgevingen. Hierbij houden zij continu rekening met veranderende omstandigheden en behoeften van de klant. Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van SAP. Naast jarenlange ervaring brengen zij bovendien veel breed ontwikkelde kennis met zich mee. Kennis die goed van pas komt bij grote bedrijven en organisaties waar veranderingen van bedrijfsprocessen aan de orde van de dag zijn. Wilt u meer weten over het ontwikkelen en implementeren van SAP Netweaver Gateway binnen uw organisatie? Samen met u nemen onze consultants uw bedrijfsprocessen graag zorgvuldig onder de loep. We bespreken met u de optimalisatiemogelijkheden en brengen de kosten hiervoor in kaart.