SAP Business Workflow

Vigour ICT consultants zijn experts in het implementeren en uitbreiden van SAP Business Workflows voor diverse grote organisaties en bedrijven. SAP Business Workflow is onderdeel van het SAP R/3 systeem. Vigour ICT consultants ontwerpen en ontwikkelen nieuwe bedrijfsprocessen (workflows) binnen SAP-applicatie systemen in uw organisatie. SAP Business Workflow wordt vooral gebruikt bij bedrijfsprocessen die vaak worden herhaald, zoals facturerings- en inkoopprocessen waarbij veel medewerkers binnen uw organisatie in een bepaalde volgorde een rol spelen. Onze consultants verbeteren niet alleen de workflows binnen SAP, maar creëren ook eigen workflows en passen deze aan op de procedures binnen uw bedrijfsproces. Bovendien kan SAP Business Workflow helpen bij het controleren van huidige processen. Wanneer er fouten optreden, starten onze consultants een workflow om deze fouten te analyseren en op te lossen. Van elke workflow worden rapportages bijgehouden waarin gegevens staan over onder andere doorlooptijden van acties.

Voordelen SAP Business Workflow:

SAP Business Workflow vormt het hart van het SAP-systeem. Enkele voordelen op een rij:

  • SAP Business Workflow geeft een centraal overzicht van alle activiteiten die eindgebruikers kunnen uitvoeren. Dit maakt het mogelijk bedrijfsprocessen efficiënter en soepeler te laten verlopen.
  • Meer inzicht in workflows waardoor consultants deze continue kunnen optimaliseren en u constant op de hoogte houden van het proces dankzij uitgebreide rapportages.
  • Bespaar op kosten door de implementatie van op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijfsprocessen die de arbeidsproductiviteit binnen uw bedrijf verhogen.

Wat kan Vigour ICT Consulting voor uw organisatie betekenen?

Vigour ICT consultants hebben jarenlange ervaring in het beheren, implementeren en ontwikkelen van op maat gemaakte SAP-applicaties binnen SAP omgevingen. Hierbij houden zij continu rekening met veranderende omstandigheden en behoeften van de klant. Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van SAP en brengen naast jarenlange ervaring veel breed ontwikkelde kennis met zich mee. Kennis die goed van pas komt bij grote bedrijven en organisaties waar veranderingen van bedrijfsprocessen aan de orde van de dag zijn. Wilt u meer weten over het ontwikkelen en implementeren van SAP Business Workflow binnen uw organisatie? Samen met u nemen onze consultants uw bedrijfsprocessen graag zorgvuldig onder de loep. We bespreken met u de optimalisatiemogelijkheden en brengen de kosten hiervoor in kaart.