SAP BI/BW

Het SAP Business Intelligence (BI) systeem maakt het mogelijk om te allen tijde toegang te geven tot relevante bedrijfsinformatie. Met het oog op de huidige wired en wireless data collection technologieën, blijkt dit nog belangrijker te zijn. Met SAP NetWeaver BI kunt u voortdurend gegevens integreren van de gehele onderneming. Deze informatie kunt u vervolgens omzetten in praktische, actuele en zakelijke informatie die de basis vormen van een goede en solide besluitvorming voor uw organisatie.

SAP Consultants zorgen voor een betrouwbare zakelijke dataopslag

Een groot aantal internationale organisaties werkt met een eigen (real-time) datasysteem die zowel over interne als externe bedrijfsinformatie beschikt. Vaak betreffen dit erg gevoelige bedrijfssystemen. Dit is het gevolg van het online registreren van de diverse transacties. Indien er rapportages gemaakt moeten worden van (delen van) de database, kan dit tot vertragende prestaties van het systeem zorgen.

De consultants van Vigour ICT kunnen voor u een Online Application Process System ontwikkelen. Dit systeem voldoet aan de uiteenlopende behoeften van de eindgebruikers, IT-professionals en het management. Het biedt functies voor:

  • Dataopslag;
  • Business intelligence;
  • Business insights;
  • Measurement & management;
  • Open Hub services;
  • Information broadcasting;
  • High performance analytics.

 Wat kan Vigour ICT Consulting voor uw organisatie betekenen?

Vigour ICT Consulting heeft jarenlang ervaring met het implementeren van volledig nieuwe SAP-omgevingen. Hierin worden grensoverschrijdende aspecten en het samenspel tussen modules meestal voor de rekening van de consultants genomen. Naast het implementeren van SAP-systemen, verzorgt Vigour ICT Consulting het beheer van bestaande SAP-omgevingen. Consultants hebben kennis van de belangrijkste SAP middleware tool, SAP PI (Process Integration). Daarnaast weten ze alles van SAP Business Connector en Software AG. SAP NetWeaver PI is al jaren de ruggengraat van het SAP-systeemlandschap. Dit landschap wordt voortdurend door SAP uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om integratie met een gevarieerd landschap nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken.