Software AG (Webmethods)

Software AG, een wereldleider in enterprise management software, zorgt voor een efficiënte integratie tussen systemen, partners, data, apparaten en applicaties. Software AG webMethods Integration Platform – Maakt het mogelijk om snel verbinding met alle systemen en applicaties te maken, ongeacht waar deze systemen zijn. De consultants van Vigour ICT Consulting kunnen elk systeem of applicatie in uw organisatie met deze handige tool verbinden. Daarnaast kunnen zij ervoor zorgen dat er data uitgewisseld wordt tussen belanghebbende systemen, werknemers, klanten en partners.

Vigour ICT consultants zorgen voor verbeterde bedrijfsprocessen

De hedendaagse digitale omgeving van organisaties bevat een breed scala aan systemen en applicaties om goed zaken te kunnen doen. De integratie van deze systemen vormt een uitdaging. Deze systemen zijn immers gebouwd op verschillende technologieplatforms. De experts van Vigour ICT Consulting worden vaak ingezet om diverse systemen aan te sluiten, te integreren en dienen ervoor te zorgen dat deze systemen in staat zijn onderling te communiceren. Vigour ICT consultants helpen uw organisatie met deze complexe IT-uitdagingen door op een innovatieve manier om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te laten verlopen via Software AG webMethods. Neem contact op met de experts van Vigour ICT Consulting voor een uitgebreid advies over de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Wat kan Vigour ICT Consulting voor uw organisatie betekenen?

Vigour ICT Consulting heeft jarenlang ervaring met het implementeren van volledig nieuwe SAP-omgevingen. Hierin worden grensoverschrijdende aspecten en het samenspel tussen modules meestal voor de rekening van de consultants genomen. Naast het implementeren van SAP-systemen, verzorgt Vigour ICT Consulting het beheer van bestaande SAP-omgevingen. Consultants hebben kennis van de belangrijkste SAP middleware tool, SAP PI (Process Integration). Daarnaast weten ze alles van SAP Business Connector en Software AG. SAP NetWeaver PI is al jaren de ruggengraat van het SAP-systeemlandschap. Dit landschap wordt voortdurend door SAP uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om integratie met een gevarieerd landschap nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken.