• Veevoerproducent krijgt S/4HANA, maar voor hoe lang?

  Als SAP-specialist komen wij bij de meest uiteenlopende organisaties over de vloer.

  Lees verder
 • Deze reis is mede mogelijk gemaakt door SAP...

  ‘Toe maar. Bij Vigour Consulting gaan ze lekker met z’n allen skieën op kosten van SAP!’

  Lees verder
 • SAP TechEd 2018: chatbots, ‘Code Jams’ en cloudvrees

  Onze Developer Remco Broen was eind oktober voor het jaarlijkse ‘uitje’ weer afgereisd naar Barcelona. Niet zoals velen voor een bezoek aan het beroemde stadion Camp Nou maar voor de jaarlijkse SAP-beurs, de TechEd. Ook zonder de onnavolgbare dribbels van Lionel Messi of het zoveelste ‘bijtincident’ van Luis Suárez wist Remco zich prima te vermaken. Hij zette liever zijn tanden in de nieuwste SAP-snufjes en kwam opvallend enthousiast terug.

  Lees verder
 • Met ‘Es A Pee’ maak je nog eens wat mee!

  Werken met SAP stoffig? Het is maar hoe je het bekijkt. In eerdere blogs hebben we al uitstapjes gemaakt naar het Formule 1-circus, Hollywood en zelfs mini-robots in ons bloed. Ons laatste uitstapje ging naar Zuid-Amerika, in dit geval letterlijk. Het leverde een fraai verhaal op over kunst- en vliegwerk, globalisering en overleven met Uber.

  Lees verder
 • Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats...!

  ‘Drive all night’ van Springsteen, 'On the road again’ van Willie Nelson, ‘Highway Star’ van Deep Purple en mijn persoonlijke favoriet: ‘Born to be wild’ van Steppenwolf. Zomaar wat epische songs over het plezier van auto- en motorrijden. Gezien het onophoudelijke fileleed van tegenwoordig zijn songs als ‘We’re on the road to nowhere’_ van Talking Heads en AC/DC’s ‘Highway to Hell’ helaas toepasselijker. Hoe staat het eigenlijk met ICT-technologie als deeloplossing voor onze dagelijkse kudderoutine?

  Lees verder

"What can we do for you? Please contact us without any obligations."