• Spiegeltje, spiegeltje...

  Beroepsdeformatie kent vele gezichten en kan je zelfs verblinden voor de mooie dingen van je vak. Zo bleek onlangs maar weer eens...

  Lees verder
 • “Mijn werk als Developer is soms toch best spannend”

  Het is ongelooflijk maar waar: er zijn nog steeds mensen bij wie ERP niet tot de verbeelding spreekt. En dat ondanks onze eerdere blogs waarin we dat beeld met een knipoog naar sport, film en IoT hebben geprobeerd bij te schaven. Zelfs onze eigen collega’s hebben nog wel eens moeite uit te leggen wat er nou zo leuk is aan hun werk. Dus hebben we ze daar even bij geholpen. We vonden in collega en mede-partner Remco Broen een ‘gewillig’ slachtoffer voor - letterlijk en figuurlijk – een blik achter de schermen.

  Lees verder
 • Robots in je bloed? Niet omdat het kan maar omdat het moet!

  Bij Vigour Consulting werken we op een zeer boeiend snijvlak van ontwikkelingen als Big Data, Artificial Intelligence, Machine Learning en IoT (Internet of Things). Diverse toepassingen daarvan hebben een hoog fun-gehalte zoals de Formule 1 en de filmindustrie waar we eerder al over schreven. Andere zijn beduidend serieuzer en in potentie zelfs levensreddend, zoals het terrein van Internet of Nano Things.

  Lees verder
 • ‘Boeken zonder vloeken’ met mobiele ERP

  U kunt bovenstaande slogan waarschijnlijk wel. Als klant van de bewuste reisorganisatie kunt u eindelijk frustratievrij uw vakantie boeken. Of u het kijken en luisteren naar de bewuste, ietwat irritante Tv-commercial ook zonder godslastering doorkomt is de vraag maar dat terzijde. Het bracht ons in elk geval op een andere, eveneens online manier van boeken namelijk inkoop- en verkooporders en andere administratieve zaken. Dankzij een toenemend aantal ERP-toepassingen kan dat steeds vaker ook vanaf je smartphone.

  Lees verder
 • ‘Vigour Consulting wint prestigieuze ERP award’

  Klinkt mooi, niet? De vraag is: is het waar en wanneer gelooft u dit bericht? Als het afkomstig is van pak ‘m beet ICTmagazine.nl? Of wanneer SAP het bekendmaakt? Of zelfs als u de kop of Facebook voorbij ziet komen? Voor de duidelijkheid: de kop is fake, al zouden we er - in alle bescheidenheid uiteraard - niet eens vreemd van opkijken als we genomineerd zouden worden.

  Lees verder

"What can we do for you? Please contact us without any obligations."