• Jippiekajee, ik zit in de ICT!

  Men keek anders tegen bepaalde veiligheidsrisico’s aan dan wij maar de klant is koning dus moest dat binnen enkele dagen klaar zijn. Complicerende factor in dit verhaal is dat veel bedrijven wereldwijd opereren waardoor er vrijwel altijd wel iemand in de organisatie aan het werk is. Dus liggen weekenden voor de hand voor onderhoud. Dag plannen met het gezin! Normaliter ben ik wat terughoudend waar het gaat om Artificial Intelligence maar deze week had ik wel wat extra hersens kunnen gebruiken!

  Lees verder
 • Het gevaar van (teveel) gemak

  Telebankieren, navigatie en zelfs zelfrijdende auto’s. Maar ook je boodschappen laten bezorgen en straks afrekenen zonder kassa en met gezichtsherkenning (u weet wel: Amazon Go). Het wordt ons allemaal wel erg makkelijk gemaakt. Nadelen aan onze gemakzucht zijn er helaas ook te over en die hebben verstrekkende gevolgen. Gevolgen die we vaak, gemakshalve, zoveel mogelijk naast ons neerleggen.

  Lees verder
 • Om ziek van te worden

  Een griepje is lang niet zo onschuldig als het klinkt. Toch worden er minder beveiligingsmaatregelen tegen genomen dan tegen computervirussen. Terwijl we een aantal daarvan, met een beetje fantasie, bijna 1-op 1 van computerbeveiliging kunnen overnemen.

  Lees verder
 • Spiegeltje, spiegeltje...

  Beroepsdeformatie kent vele gezichten en kan je zelfs verblinden voor de mooie dingen van je vak. Zo bleek onlangs maar weer eens...

  Lees verder
 • “Mijn werk als Developer is soms toch best spannend”

  Het is ongelooflijk maar waar: er zijn nog steeds mensen bij wie ERP niet tot de verbeelding spreekt. En dat ondanks onze eerdere blogs waarin we dat beeld met een knipoog naar sport, film en IoT hebben geprobeerd bij te schaven. Zelfs onze eigen collega’s hebben nog wel eens moeite uit te leggen wat er nou zo leuk is aan hun werk. Dus hebben we ze daar even bij geholpen. We vonden in collega en mede-partner Remco Broen een ‘gewillig’ slachtoffer voor - letterlijk en figuurlijk – een blik achter de schermen.

  Lees verder

"Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op"