Hoeveel?

Wat zal het zijn? Tweehonderd? Driehonderd? Nee, veel meer waarschijnlijk, eerder het dubbele. Alhoewel dat natuurlijk ook afhangt van de omvang en complexiteit van de order. En of het een herhalingsorder is of een geheel nieuwe opdracht. O ja, in het geval van een nieuwe klant kun je er nog wel het nodige bij optellen.

Nee, het valt niet mee om een goede inschatting te maken van het gemiddeld aantal toetsaanslagen en muis- of touchpadklikken die nodig zijn om een beetje order juist in een back-office systeem in te voeren. Dat het er altijd teveel zijn, zal menig back-office of order entry medewerker beamen. Hetzelfde geldt voor iedereen die dagelijks veel gegevens moet invoeren. Dat staat nog los van alle bewegingen om de cursor naar de juiste positie te manoeuvreren en de vaak onnodige invulvelden die uw scherm ontsieren. Voor de grote schare SAP-gebruikers is er wat dat betreft goed nieuws: met Screen Personas wordt dit euvel tot een minimum beperkt!

Gepersonaliseerde screenflow

Screen Personas, dat inmiddels aan zijn derde versie toe is, legt als het ware een schil om de bestaande user interface heen. Daarmee kan de gebruiker het scherm eenvoudig naar zijn of haar wensen aanpassen. Hierbij kunnen onnodige (en vaak zelfs hinderlijke) invulschermen worden geëlimineerd, vooringevulde velden juist worden toegevoegd, overblijvende invulvelden worden vervangen door pull-down menu’s en terugkerende velden worden geautomatiseerd. Wat dat betekent voor het gemak, de productiviteit en de foutgevoeligheid hoeven we u niet uit te leggen. Meer intuïtieve schermopmaak leidt bovendien tot minder trainingskosten en besparing op kosten voor een developer.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden van Screen Personas binnen uw organisatie. Bellen naar +31 (0)45 57 40 180 kan natuurlijk ook, dat scheelt alvast weer wat geklik...