• Hoeveel?

  Het valt niet mee om een goede inschatting te maken van het aantal toetsaanslagen en muisklikken dat nodig is om een beetje order in te voeren.

  Lees verder
 • Wilt u hier even tekenen?

  Formulieren: ze komen in alle soorten en maten en we hebben er allemaal bijna dagelijks mee te maken. De pen komt er steeds minder vaak aan te pas; een beetje bestelling, aanmelding of onderzoek vullen we net zo makkelijk online in.

  Lees verder
 • Inefficiënt magazijn? Dat hoef je niet te ‘picken’!

  Heeft u een productie-, assemblage- of handelsbedrijf en loopt u wel eens aan tegen zaken als te late (externe of interne) aanleveringen, voorraadverschillen en/of planningsproblemen? Dan kunnen de komende paar minuutjes leestijd wel eens zeer goed besteed zijn.

  Lees verder
 • Het (tot voor kort) best bewaarde geheim van de Formule 1

  ‘Deze top 10-klassering van Fernando Alonso is mede mogelijk gemaakt door SAP’. Zo zou het kunnen klinken wanneer de F1-coureur weer een goede prestatie heeft neergezet. SAP is namelijk al een tijdje co-sponsor van team McLaren Honda en met het SAP HANA-platform een onmisbare schakel in de prestaties van de bolides en bestuurders. En daar blijft het niet bij.

  Lees verder
 • Helemaal ‘in de clouds’ met HaaS

  We weten het allemaal wel: ERP heeft tot doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. Dat kan omdat in een ERP-systeem alle relevante bedrijfsprocessen samenkomen. Hoewel ooit vooral ontwikkeld voor groothandels en productiebedrijven zijn ERP-systemen vandaag de dag voor alles en iedereen beschikbaar. Nou ja, iedereen.

  Lees verder

"Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op"